Skip to the content

Logistiker till ACTIA Nordic

Om ACTIA Nordic:

ACTIA Nordic utvecklar hård- och mjukvara för bl.a fordonsindustrin, där vår teknik främst används för att spåra stulna fordon, automatiskt larma SOS vid en olycka, hålla fordons och maskiners mjukvara uppdaterad (*Over The Air’), samt bistå autonoma fordon under färden. Totalt är vi 115 anställda samt ett antal konsulter som tillsammans arbetar med morgondagens teknik för uppkoppling av fordon och andra typer av maskiner/utrustning. Under hösten 2020 förvärvades en elektronikproduktion i Mjärdevi, Linköping för att bredda vår verksamhet ytterligare. Detta bolag har fått namnet ACTIA EMS Sweden AB.

 

Arbetsuppgifter:

De telematikenheter som bland annat används av Volvo Cars utvecklas i Linköping och produceras sedan i Frankrike och Tunisien. Till kontoret i Linköping söker vi nu efter en logistiker som säkerställer att våra produkter produceras i tid och når våra kunder.  
Hos oss får du en omväxlande vardag med många kontaktytor både internt och externt. Du kommer bland annat att:

  • Säkerställa att våra kundordrar administreras, planeras och sedermera också produceras i våra fabriker i Tunisien och Frankrike på utsatt tid. Det innebär att du kommer ha kontakt med både kund och produktion.
  • Underhålla stödsystem hos våra kunder. Deklarera var våra produkter har sitt ursprung. 
  • Uppdatera förpackningsinstruktioner i våra kunders portaler.
  • Utföra enklare inköp.
  • Fungera som koordinator mellan kund och fabrik. (Customer MPL first point of contact)
  • Utveckla och sätta upp nya logistikflöden och processer
  • Vara en Key user i affärssystemet M3, Customer service
Din bakgrund: 

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av orderhantering. Du har antagligen arbetat som ordermottagare, inköpare eller produktionsplanerare. Oavsett vad du har gjort tidigare så tror vi att du förstår logistikens hörnstenar och att du uppskattar ett högt tempo och omväxlande arbetsuppgifter. Om du har du en högskoleutbildning i logistik är det meriterande för tjänsten. Meriterande för tjänsten är om du har erfarenhet av att arbeta i M3. 

När det kommer till dina språkliga kunskaper ser vi att du har goda kunskaper i svenska och engelska - om du talar och skriver franska är det meriterande för tjänsten. 

Personliga egenskaper:

För att passa för tjänsten tror vi att du är strukturerad och ansvarstagande. Du arbetar metodiskt, även när det är mycket att göra. Vidare är du nyfiken och kan snabbt sätta dig in i nya problem och komma med lösningar på dessa. Du besitter också förmågan att kunna se helheten, istället för att bara se delarna. Du har en positiv framtoning och tycker om att arbeta i en roll där du har många kontaktytor

 

Vårt erbjudande:

ACTIA är det lilla men innovativa teknikföretaget. Här riskerar du inte att försvinna i mängden, utan du kommer att bli en nyckelperson för våra framtida affärer.
En utvecklade tjänst för dig som person men också för din yrkesroll.
Ett attraktivt erbjudande med individuell lönesättning, pension och försäkringar.

 

Övrigt:


Placering
: Linköping
Anställningsform: Tillsvidare, Heltid.
Tillträdesdag: Enligt överenskommelse.
Lön: Enligt överenskommelse.

 

För frågor om tjänsten - kontakta:
HR-Manager, Oscar Holm
0708309687 (oscar.holm@actia.se)

Ansökan och CV skickas till HR-Manager senast den 18/4 2021, ansökningarna behandlas dock löpande.