Skip to the content

Key Account Manager (KAM)

Om ACTIA Nordic:

ACTIA Nordic utvecklar hård- och mjukvara för bl.a fordonsindustrin, där vår teknik främst används för att spåra stulna fordon, automatiskt larma SOS vid en olycka, hålla fordons och maskiners mjukvara uppdaterad (*Over The Air’), samt bistå autonoma fordon under färden. Totalt är vi 140 anställda samt ett antal konsulter som tillsammans arbetar med morgondagens teknik för uppkoppling av fordon och andra typer av maskiner/utrustning. Under hösten 2020 förvärvades en elektronikproduktion i Mjärdevi, Linköping för att bredda vår verksamhet ytterligare. Detta bolag har fått namnet ACTIA EMS Sweden AB.

 

Arbetsuppgifter:

ACTIA-familjen söker nu efter en Key Account Manager (”KAM”) till vårt kontor i Linköping. Rollen kommer att vara delad mellan ACTIA Nordic och ACTIA EMS Sweden, vilket innebär att du kommer att arbeta både med affärer mot exempelvis fordonsindustrin baserade på ACTIA’s produktportfölj inom ”Connectivity” och med kunder som vill producera sina produkter i vår fabrik i Mjärdevi. Rollen har delvis ansvar för befintliga kunder även om fokus kommer vara på att ta nya affärer. Du kommer få möjlighet att ta dig an både större och mindre kunder där arbetsuppgifterna bland annat kommer att innebära:

  • Ansvara för affärer både när det gäller nyförsäljning samt vara huvudkontakt för befintliga kunder
  • Att du kreativt arbetar med att ta nya affärer både inom ramen för ACTIA’s EMS-verksamhet och ACTIA Nordics produktportfölj
  • Att du tillsammans med våra projektledare och produktägare skapar ett tajt samarbete för att kunna erbjudande ett vinnande koncept till våra kunder
  • Vi tror att potentialen att se affärsmöjligheter kommer att vara den viktigaste delen i din vardag, där hög energi och ett systematiskt arbete är några av nyckelfaktorerna för att lyckas.

 

Din bakgrund:

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta med försäljning och som har dokumenterat goda säljresultat. Du har antagligen arbetat som säljare i ett par år, och känner till regionen du verkar i väl.
Du har förmodligen ett tekniskt intresse eller teknisk utbildning kombinerat med erfarenhet av försäljning.
Vi ser även att du har goda kunskaper i svenska och engelska - i såväl tal som skrift. Om du talar och skriver franska är det meriterande för tjänsten, men inget krav

 

Personliga egenskaper:

För att passa för tjänsten tror vi att du är driven och resultatinriktad. Du är nyfiken och kan snabbt sätta dig in i nya problem och komma med lösningar på dessa. Du besitter också förmågan att kunna se helheten, istället för att bara se delarna. Du har en positiv framtoning och tycker om att arbeta i en roll där du har många kontaktytor. 

 

Vårt erbjudande:

ACTIA är det lilla men innovativa teknikföretaget. Här riskerar du inte att försvinna i mängden, utan du kommer att bli en nyckelperson för våra framtida affärer.
En utvecklade tjänst för dig som person men också för din yrkesroll.
Ett attraktivt erbjudande med individuell lönesättning, pension och försäkringar.

 

Övrigt:


Placering
: Linköping
Anställningsform: Tillsvidare, Heltid.
Tillträdesdag: Enligt överenskommelse.
Lön: Enligt överenskommelse.

 

För frågor om tjänsten - kontakta:
HR-Manager, Oscar Holm
0708309687 (oscar.holm@actia.se)

Ansökan och CV skickas till HR-Manager senast den 14/2 2021, ansökningarna behandlas dock löpande.