Delprojektledare inom SW

Om ACTIA Nordic:

ACTIA Nordic AB (part of ACTIA Group) har sedan starten i Mjärdevi 2008 befunnit sig i en expansiv fas. Vi söker nu efter nya kollegor som vill arbeta i en familjär miljö med spännande IoT-teknik. Vi är i dagsläget 120 personer som fokuserar på avancerad teknikutveckling mot bl.a. bilindustrin. Vi utvecklar teknik för att spåra stulna fordon, automatiskt larma SOS vid en olycka, ladda mjukvara (over the air) till rullande fordon och naturligtvis autonoma fordon. Vi har ett fantastiskt gäng med världsledande kunskap inom vårt område och arbetar med kunder såsom Volvo Cars, Jaguar, LandRover, Scania, Volvo Trucks, Toyota m.fl. Vill du vara med och utveckla morgondagens teknik i bilar? Läs då vidare.

Arbetsuppgifter:

Som delprojektledare inom SW erbjuds du en omväxlande och ansvarsfull roll. Du kommer att ha det övergripande ansvaret för den mjukvara som utvecklas i ett specifikt kundprojekt. Det innebär att du ansvarar för projektplanering och resursestimering. Under projektets gång har du daglig kontakt med ACTIA:s interna projektledare för att stämma av projektets progress. Som delprojektledare har du även mycket kundkontakt eftersom du bär ansvar för att den mjukvara som utvecklas möter den satta deadlinen och håller en hög kvalité. 

På ACTIA arbetar vi agilt enligt SCRUM Därför börjar en vanlig dag inom SW med SCRUM-möten. Antingen håller du i dessa möten eller så gör en projektmedlem detta. Problem avhandlas och prioriteringar för dagen görs. Du följer upp teamets resultat och tar action på det som behöver göras så att projektet håller tidsplanen och vidhåller en hög kundnöjdhet.

Din bakgrund: 

Vi söker dig som har en för tjänsten relevant högskoleutbildning. Vi ser också att du har flera års erfarenhet av mjukvaruutveckling inom inbyggda system. Du har förståelse för Agil utveckling och har tidigare jobbat i projektform. För att passa för rollen ser vi också att du har erfarenhet av att leda team. Du bör också vara van vid kundkontakt.

Personliga egenskaper:

För att passa för tjänsten ser vi att du är drivande - både när det kommer till ditt eget arbete men också när det gäller teamets resultat. Du uppskattar att ha en koordinerande roll där du är spindeln i nätet. Vidare har du har ett noggrant och strukturerat arbetssätt.

Vårt erbjudande:

  • ACTIA är det lilla men innovativa automotiveföretaget. Här riskerar du inte att försvinna i mängden, utan du kommer att bli en nyckelperson för våra framtida affärer.
  • En utvecklande tjänst för dig som person men också för din yrkesroll.
  • Ett attraktivt erbjudande med individuell lönesättning, pension och försäkringar.

Övrigt:

  • Placering: Linköping. 
  • Anställningsform: Tillsvidare, Heltid.
  • Tillträdesdag: Enligt överenskommelse.
  • Lön: Enligt överenskommelse.

För frågor om tjänsten - kontakta:

HR-Manager, Oscar Holm, 0708309687 (oscar.holm@actia.se)

Ansökan och CV skickas till HR-Manager.