Analysingenjör inom HW

Om ACTIA Nordic:

ACTIA Nordic AB (part of ACTIA Group) har sedan starten i Mjärdevi 2008 befunnit sig i en expansiv fas. Vi söker nu efter nya kollegor som vill arbeta i en familjär miljö med spännande IoT-teknik. Vi är i dagsläget 120 personer som fokuserar på avancerad teknikutveckling mot bl.a. bilindustrin. Vi utvecklar teknik för att spåra stulna fordon, automatiskt larma SOS vid en olycka, ladda mjukvara (over the air) till rullande fordon och naturligtvis autonoma fordon. Vi har ett fantastiskt gäng med världsledande kunskap inom vårt område och arbetar med kunder såsom Volvo Cars, Jaguar, LandRover, Scania, Volvo Trucks, Toyota m.fl. Vill du vara med och utveckla morgondagens teknik i bilar? Läs då vidare.

Arbetsuppgifter:

De telematiksystem som används av bland annat Volvo Cars och Jaguar LandRover utvecklas i vårt Tech-Center i Linköping. Vår teknik möjliggör livsnödvändiga lösningar men också nytänkande bekvämlighetsfunktioner för slutkunden. 

Som analysingenjör på ACTIA kommer du främst att arbeta med att analysera enheter som har returnerats från våra kunder. Vi strävar efter noll fel, så varje fel måste analyseras tills man hittar orsaken bakom felet och därmed kan hitta åtgärder som förhindrar att felet uppstår igen. Arbetet kräver att man går ned på djupet i hur systemet fungerar och hur det interagerar med andra delsystem i fordonet.

Din bakgrund:

Vi söker dig som har en relevant högskole/universitetsutbildning samt en förståelse för inbyggda system. Om du har arbetat  med test, felsök eller kvalité inom elektronik tidigare, så tror vi att du är lämplig för rollen. Du har god instrument- och mätteknikvana. Vidare har du erfarenhet av att kunna läsa och förstå scheman. Då du ingår i ett team med många nationaliteter, måste du kunna uttrycka dig obehindrat i tal och skrift på engelska. Viktigt för rollen är också att man kan dokumentera sitt arbete. 

B-körkort är ett krav. 

Efterfrågade specifika kompetenser:

  • Förståelse för inbyggda system. 

Meriterande kunskaper:

  • Erfarenhet av att använda Orcad Capture och Altium Designer. 

Personliga egenskaper:

För att passa för rollen ser vi att du är teknikintresserad, självgående, driven och envis. Du gillar att arbeta hands-on och gillar att "nörda" ner dig i tekniken. 

Vårt erbjudande:

  • ACTIA är det lilla men innovativa automotiveföretaget. Här riskerar du inte att försvinna i mängden, utan du kommer att bli en nyckelperson för våra framtida affärer.

  • En utvecklande tjänst för dig som person men också för din yrkesroll.

  • Ett attraktivt erbjudande med individuell lönesättning, pension och försäkringar.

Övrigt:

  • Placering: Linköping. 

  • Anställningsform: Tillsvidare, Heltid.

  • Tillträdesdag: Enligt överenskommelse.

  • Lön: Enligt överenskommelse.

För frågor om tjänsten - kontakta:

HR-Manager, Oscar Holm, 0708309687 (oscar.holm@actia.se)

Ansökan och CV skickas till HR-Manager.